Ervaringen


Door de heldere en respectvolle manier van kijken van Marleen, waarbij ze op verschillende lagen zonder oordeel veel ziet en ervaart, en het dan ook nog helder weet te verwoorden, heeft ze mij in een paar sessies al veel goeds gebracht!

Ik ging iets doen dat ik heel spannend vond, waardoor ik er letterlijk buikpijn van kreeg.

Door de reading kon Marleen precies aangeven waar die angst en zwaarte vandaan kwam, en door het zo aan het licht te brengen kon het oplossen. En de krachtige healing daarna zorgde ervoor dat het nog meer ging stromen, en kon mijn buik zich weer ontspannen. Na deze sessies stond ik steviger op mijn benen, was meer in balans en voelde me liefdevoller naar mezelf.

Echt hartelijk dank,

Ellen

Fijn ook dat de sessies opgenomen worden.


Een zeer bijzondere ervaring om samen met Marleen mee te mogen kijken en te voelen in hoe mijn dochter in de dagelijkse praktijk reageert zoals ze reageert.

De rust en liefdevolle aandacht waarmee Marleen dat deed stelde me meteen gerust en bracht me tegelijkertijd heel snel in contact met mijn eigen gevoelens ten aanzien van de probleemvraag waarmee ik was gekomen.

Er ontstond een bijzonder moment van aanwezig zijn op afstand want we hadden indirect contact. Een moment van samen zijn, samen delen, samen zien en de ruimte voelen die daarop ontstond.

De heling (voor mij een gevoel van onmetelijke liefde) was nog geruime tijd na het telefonisch samenzijn duidelijk waarneembaar.

Ik ben zeer onder de indruk van de manier waarop Marleen met deze materie omgaat. Nog nooit eerder heb ik zoveel liefde en compassie ervaren.

Dank je wel voor deze onvergetelijke ervaring.

Hanneke